Host host

Någon som har en ofarlig, men effektiv mirakelkur mot hosta hos småbarn? Hon är stor nog att äta honung, men vill inte ha. Fler förslag mottages gärna!

Den dag jag vaknar utan någon annans snor och hosta i håret känns långt borta med ett 1,5-årigt förskolebarn att dela kudde med. Men det är väl sådant en kommer sakna sen, sägs det.

God?natt då.

 

4 thoughts on “Host host

    • Åh tack! Ska försöka igen med honungen. Men det som är bra i den förstörs inte av varmt vatten? Har läst ngt sådant, men det är kanske bara om den kokas. Ska se om jag kan få i henne lite.

  1. Hej! Jag fick rådet från 1177 eller bvc (kommer inte ihåg för min hjärna är som potatismos ;-)) att röd saft är slemlösande så man skulle försöka få barnen att dricka det. Det funkade skapligt för oss. Hoppas det gör det för er med!

    • Potatismos..hög igenkänning på det! Jag försökte faktiskt få i henne jordgubbssaft igår när hon inte ville dricka något alls och dessutom behövde energi, men hon tvärvägrade. Och när hon väl gick med på att dricka ville hon bara ha vatten. Konstiga unge 🙂 Men jag hade ingen aning att det kunde fungera slemlösande. Tack för tipset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s